Verzenden en Retourneren

LEVERING

Levertijd: 14 tot 28 Werkdagen:

Houd er rekening mee dat onze levertijd verschilt van 14 tot 28 werkdagen. Elk product wordt met zorg en aandacht voor detail behandeld om ervoor te zorgen dat het in perfecte staat bij jou aankomt.

EEN LEVERING WEIGEREN

Wanneer u een bestelling weigert tijdens de bezorging, bent u verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren en verwerken van het artikel/de artikelen in uw bestelling. De kosten voor het bijvullen bedragen 7.50 EUR per bestelling.

Als een artikel naar een afhaalpunt wordt gebracht (nadat u niet thuis was) en u heeft het niet binnen de afgesproken tijd opgehaald, dan wordt dit beschouwd als een weigering van een bestelling.

RETOURBELEID

Voor consumenten geldt de wettelijke retourtermijn van 30 dagen. U kunt binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen een retourzending aanvragen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen, ongebruikt of ongebruikt, met de kaartjes er nog aan en in de originele verpakking. Je hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig.

Neem voor het regelen van een retourzending contact met ons op via info@amsterdam-mode.com. Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je een retourformulier en instructies over hoe en waar je je pakket naartoe moet sturen. Retourzendingen zonder voorafgaand retourverzoek worden niet geaccepteerd.

Retour kosten

De kosten voor het terugzenden van de goederen zijn voor rekening van de consument.

*Retourzendingen waarbij het retourproces niet is gevolgd worden niet geaccepteerd.

Als je vragen hebt over retourzendingen, neem dan contact met ons op via info@amsterdam-mode.com Uitgebreide informatie over retourneren vind je hier.